Διαγωνισμός – Κερδίστε παρτιτούρες!

Στείλτε μας μία φωτογραφία που παίζετε πιάνο, κιθάρα ή κάποιο άλλο όργανο, με την αγαπημένη σας παρτιτούρα και ΚΕΡΔΙΣΤΕ κουπόνια αξίας 30€ για τις αγορές σας από το Partitoura!

Όροι Διαγωνισμού:

1. Στείλτε μας μία φωτογραφία που παίζετε πιάνο, κιθάρα ή κάποιο άλλο όργανο. Στη φωτογραφία θα πρέπει να φαίνεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και η αγαπημένη σας παρτιτούρα. Δεν είναι υποχρεωτικό στη φωτογραφία να φαίνεται πρόσωπο.

2. Στείλτε μας τη φωτογραφία σας, μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook ή μέσω e-mail στο contest@partitoura.gr. Στο μήνυμα θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να γράψετε και τον τίτλο της παρτιτούρας που φαίνεται στη φωτογραφία. (Αν δεν ξέρετε να στέλνετε μήνυμα στο Facebook, δείτε εδώ μια εικόνα που θα σας βοηθήσει)

3. Οι φωτογραφίες που θα γίνουν δεκτές, θα δημοσιευθούν σε ειδικό δημόσιο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και θα ακολουθήσει ψηφοφορία από τα μέλη της σελίδας, αλλά και μεγαλύτερο κοινό.

4. Νικητές του Διαγωνισμού θα είναι οι τρεις φίλοι του Partitoura, που η φωτογραφία τους θα μαζέψει τα περισσότερα Likes/Reactions και θα κερδίσουν από μία Δωροεπιταγή – Κουπόνι αξίας 30€, για αγορές από το Partitoura.gr.

5. Η υποβολή συμμετοχών στο Διαγωνισμό θα ξεκινήσει στις 14/12/2016 και θα διαρκέσει έως και την 2/1/2017, 12:00 μμ. Η ανάρτηση των επιλεχθεισών φωτογραφιών θα λάβει χώρα από τις 4/1/2017 μέχρι και τις 16/1/2017.

6. Στο Διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος φυσικά πρόσωπα ηλικίας άνω των 18 ετών. Έγκυροι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό, είναι όσοι έχουν στείλει το σχετικό μήνυμα ή e-mail, με τη φωτογραφία και τον τίτλο της παρτιτούρας.

7. Οι νικητές του Διαγωνισμού, θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook ή μέσω e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που υπέβαλαν κατά τη συμμετοχή τους. Τα ονόματα των νικητών, θα ανακοινωθούν στον τοίχο της επίσημης σελίδα μας στο Facebook μετά τη λήξη του Διαγωνισμού.

8. Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ανεβάσουν μία μόνο φωτογραφία. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν τραβηχτεί από εσάς και να μην είναι προϊόν φωτομοντάζ. Με τη συμμετοχή του ο κάθε χρήστης, αποδέχεται πως η φωτογραφία του δύναται να δημοσιευθεί στη δημόσια σελίδα Facebook του Partitoura.gr. Ο Συμμετέχων με την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής του στον ανωτέρω διαγωνισμό, δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι δεν θίγει οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου και ιδιαίτερα πνευματικά δικαιώματα, το δικαίωμα της προσωπικότητας και το δικαίωμα επί του ονόματος οιουδήποτε τρίτου.

9. Σε περίπτωση καταγγελίας τρίτου για καταπάτηση πνευματικής ιδιοκτησίας ως προς την εν λόγω φωτογραφία, το Partitoura.gr θα δικαιούται να δώσει τα στοιχεία συμμετοχής (email, όνομα κλπ) για κάθε νόμιμη χρήση.

10. Η αποστολή μηνύματος  δεν συνεπάγεται έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για υλικό το οποίο δεν ανεβάστηκε σωστά για τεχνικούς λόγους.

11. Οι νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του Διαγωνισμού μπορεί να ακυρωθούν για τους εξής λόγους:
α) Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθούν πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληρούν αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.
β) Σε περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών (3 ημ.), που τάσσονται στους παρόντες όρους.
γ) Χρησιμοποιήσουν δίκτυα ανταλλαγής “likes”.
*Σε περίπτωση, που κάποιος από τους νικητές ακυρωθεί για κάποιον από τους παραπάνω λόγους, αυτός θα αναπληρώνεται από τον πρώτο επιλαχόντα και εάν και πάλι αυτός ακυρωθεί για οποιονδήποτε από τους παραπάνω λόγους ο Διαγωνισμός θα θεωρείται ότι έχει κατακυρωθεί στο 2ο, κατά τη σειρά ανάδειξής του επιλαχόντα και ομοίως για τους επόμενους επιλαχόντες.

12. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του διαγωνισμού το Partitoura.gr δεν θα υπέχει, ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων, που δεν αναφέρεται ρητώς στα πλαίσια του παρόντος.

13. To Partitoura.gr έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής, να ακυρώσει ή να επεκτείνει τον διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο κρίνει, ενημερώνοντας το κοινό με σχετική αναφορά στην σελίδα του στο Facebook.

14. Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Αναλυτικών Όρων. Με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι: Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες για το Διαγωνισμό συνιστούν φωτογραφίες των ίδιων των συμμετεχόντων και όχι οποιουδήποτε τρίτου, σε περίπτωση δε απεικόνισης τρίτου το πρόσωπο που φωτογραφίζεται έχει συναινέσει στην απεικόνισή του καθώς και στο ανέβασμα της φωτογραφίας του. Οποιοσδήποτε διαπιστώσει ότι χρησιμοποιείται δική του φωτογραφία χωρίς την έγκρισή του, μπορεί να αποστείλει e-mail στο Partitoura παραθέτοντας αναλυτικά τα στοιχεία αυτής καταγγέλλοντάς την. Η διαχείριση της ιστοσελίδας θα διαγράψει τη σχετική καταχώρηση μετά από σχετικό έλεγχο και επαλήθευση της καταγγελίας.

Καλή επιτυχία!