2 Νέα e-books στο Partitoura!

Στη συλλογή μας έχουν προστεθεί και σας περιμένουν δύο νέα e-books, κατάλληλα για σπουδαστές μουσικής αλλά και για αρχάριους μαθητές κιθάρας!

Η Θεωρία της Μουσικής  

To e-book εξηγεί και αναλύει τα φαινόμενα και τα χαρακτηριστικά του ήχου, το σχηματισμό και την εύρεση των στοιχείων του θεωρητικού συστήματος μέσα από τύπους της φυσικής και των μαθηματικών βοηθούμενος από πίνακες και σχεδιαγράμματα.

Η σωστή μελέτη του e-book δίνει στον αναγνώστη τροφή για να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τα θεωρητικά στοιχεία του τονικού συστήματος όπως οι συγχορδίες οι κλίμακες κ.ά. Εκτός από την ύλη της θεωρίας της κλασικής μουσικής, δίνονται αρκετά στοιχεία που είναι χρήσιμα για τα μαθήματα της αρμονίας. Γίνονται αναφορές σε άλλα είδη μουσικής όπως οι κλίμακες της τζαζ, της σύγχρονης, της λαϊκής μουσικής κ.τ.λ.

Το e-book απευθύνεται σε έφηβους και μεγαλύτερους σε ηλικία, σπουδαστές μουσικής.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Ελληνικά Παραδοσιακά Κάλαντα για Κιθάρα

E-book για αρχάριους μαθητές κιθάρας, με ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Το e-book αυτό προορίζεται για όλα τα παιδιά που στην αρχή της σπουδής τους στην κιθάρα, ανυπομονούν να παίξουν την περίοδο των Χριστουγέννων τις αγαπημένες μελωδίες. Το τεχνικό επίπεδο εσκεμμένως βρίσκεται στο επίπεδο της προκαταρτικής.

Περιλαμβάνονται και τα λόγια (αν και υπάρχουν διαφοροποιήσεις κατά περίπτωση), ενώ υπάρχει και μια προτεινόμενη δακτυλοθεσία έχοντας κατά νου τον αρχάριο σπουδαστή.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες