Μπείτε στο κλίμα των εορτών παίζοντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Επιτέλους η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι και επίσημα εδώ! Και γίνεται ομορφότερη όταν ακούμε τα old time classics Χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά, πως θα σας φαινόταν αν φέτος μαθαίνατε να τα παίζετε στο πιάνο αντί μόνο να τα τραγουδάτε;

Εμείς πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπείτε στο απόλυτο εορταστικό κλίμα και για αυτό συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες παρτιτούρες. Προσκαλέστε τους αγαπημένους σας να καθίσουν στον καναπέ και ξεκινήστε τη μουσική!

1) Ρούντολφ το ελαφάκι
Ένα τραγούδι που απευθύνεται κυρίως στους μικρούς αλλά μας κάνει όλους να αισθανόμαστε παιδιά.
Ο Ρούντολφ είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων και το διασημότερο και πιο αγαπημένο ελαφάκι του πλανήτη. Σίγουρα ξέρετε πως πάει το τραγούδι του, τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε να το παίζετε στο πιάνο ή στη κιθάρα!

2) Χριστούγεννα (Δέσποινα Βανδή)
Ας το παραδεχτούμε όλοι μας έχουμε στολίσει το δέντρο μας τραγουδώντας και χορεύοντας ένα από τα μεγαλύτερα Χριστουγεννιάτικα hits της Ελλάδας, το “Χριστούγεννα”. Οργανώστε το πιο γιορτινό party με ’90s & ’00s theme και εντυπωσιάστε τους όλους!

3) It’s the most wonderful time of the year
Χριστούγεννα χωρίς το “It’s the most wonderful time of the year” γίνονται; Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια και δεν λείπει ποτέ από καμία Χριστουγεννιάτικη play list.
Είναι από τα must haves που πρέπει να γνωρίζετε σε παρτιτούρα.

4) Ο μικρός τυμπανιστής
Το τραγούδι ” Ο μικρός τυμπανιστής” ή αλλιώς “Τα κάλαντα του τυμπάνου” είχε αρχικά δημιουργηθεί για να παίζεται από ερασιτεχνικές χορωδίες, για αυτό και είναι πολύ εύκολο να το μάθει κάποιος. Με άλλα λόγια είναι η τέλεια επιλογή για τους αρχάριους!

5) Κάλαντα
Φυσικά δεν μπορούμε να αφήσουμε απέξω τα κάλαντα. Παραδοσιακά, μελωδικά και ευχάριστα. Τα κάλαντα είναι ένα Ελληνικό έθιμο που διατηρείται εδώ και πολλά χρόνια και όλοι μας χαιρόμαστε να τα ακούμε και να τα τραγουδάμε.

Όποιο από τα παραπάνω και να επιλέξετε σίγουρα θα μπείτε αμέσως σε Christmas mood! Αν δεν βρήκατε αυτό που σας ταιριάζει, μην αγχώνεστε! Έχουμε μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς.

*Όλες οι παρτιτούρες έχουν νότες για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και φωνή του τραγουδιού.