Νέο εκπαιδευτικό e-book

Στον κατάλογό μας μπορείτε να βρείτε ήδη διαθέσιμο το νέο μας e-book “Ελληνικοί ρυθμοί”!

To e-book αποτελεί έναν οδηγό που βοηθάει τους μουσικούς να κατανοήσουν τη λογική της συνοδείας ελληνικών λαϊκών και παραδοσιακών τραγουδιών στο πιάνο.

Οι σπουδαστές κλασικής μουσικής δυσκολεύονται να κατανοήσουν τη λογική της συνοδείας στο πιάνο όταν δεν πρόκειται για κλασικά έργα.

Η προσκόλληση στην παρτιτούρα που είναι αναγκαία ως ένα σημείο στην κλασική μουσική είναι μια συνήθεια που μπλοκάρει τον πιανίστα όταν καλείται να παίξει τραγούδια βασιζόμενος μόνο σε έναν απλό οδηγό (παρτιτούρα που δίνει μόνο μελωδία, συγχορδίες και ρυθμική αγωγή).

Το συγκεκριμένο e-book αποτελεί ιδανική πρόταση για μουσικούς και σπουδαστές πιάνου, καθώς τους απελευθερώνει και τους βοηθάει να πάρουν πρωτοβουλίες για την εκτέλεση τραγουδιών χωρίς μακροχρόνιες προετοιμασίες μελέτης και με την άνεση να μπορούν να παίζουν πιάνο για διασκέδαση ανά πάσα στιγμή και περίπτωση.

Περιλαμβάνει πληροφορίες για κάθε ελληνικό ρυθμό, με ασκήσεις προετοιμασίας για το αριστερό χέρι και συνηθισμένα μελωδικά μοτίβα για το δεξί χέρι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σα μελωδικά στολίδια ανάμεσα στη μελωδική γραμμή του τραγουδιστή.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες