Νέα εκπαιδευτικά e-books!

Στην κατηγορία μουσικά e-books μπορείτε πλέον να βρείτε διαθέσιμα 3 ολοκαίνουργια εκπαιδευτικά e-books, κατάλληλα για μικρούς μαθητές μουσικής.

Ανακαλύψτε τα μουσικά όργανα διασκεδάζοντας!

Το ebook περιλαμβάνει παιχνίδια με κάρτες. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε νηπιαγωγούς, βρεφονηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές μουσικής αλλά και γονείς που θέλουν να διασκεδάσουν δημιουργικά και όμορφα με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα τα παιδιά μαθαίνουν με εύκολο και παιγνιώδη τρόπο τα μουσικά όργανα.

 
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Body Percussion και Ρυθμός

Το e-book “Body Percussion και Ρυθμός” αποτελεί μια πρόταση για μουσικοκινητικές δραστηριότητες βασισμένες στα τραγούδια του Βιβλίου Μουσικής της Α Δημοτικού… και όχι μόνο! Παρουσιάζει δραστηριότητες για τραγούδια που περιέχονται στο Τετράδιο Εργασιών Μουσικής της Α’ Δημοτικού και στο Βιβλίο Εκπαιδευτικού Μουσικής Α’ και Β’ Δημοτικού, αλλά έχει εμπλουτισθεί και από κάποιες διασκευές γνωστών τραγουδιών, από παιδικά τραγούδια που βρίσκονται μέσα στα CD του υπουργείου για το μάθημα της μουσικής και από πρωτότυπα τραγούδια της Ευαγγελίας Μπαρλιά.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Μια μαύρη μπάλα με ουρά!

Το ebook αποτελεί μια διαθεματική προσέγγιση για τα μουσικά σύμβολα του τετάρτου, του piano και του forte μέσα από τον παραμυθιακό έρρυθμο λόγο (για καλλιέργεια του ρυθμού και της προσωδίας στο λόγο) και οπτικές αναπαραστάσεις (για εμπέδωση εννοιών συγκεκριμένων και αφηρημένων). Συνοδεύεται από ασκήσεις λεπτής κινητικότητας (γραφοκινητικές κτλ) και αδρής κινητικότητας (ρυθμικές και μουσικοκινητικές δραστηριότητες).

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Δείτε περισσότερα e-books