Αποκτήστε την παρτιτούρα του τραγουδιού Το Πολλαπλό σου Είδωλο (Συχνάζεις στο Μικρό Καφέ) με έκπτωση -50%

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μόλις ξεκίνησε προσφορά που σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε στη συλλογή σας την παρτιτούρα του πολυαγαπημένου τραγουδιού των Χειμερινών Κολυμβητών, που έχει ερμηνεύσει και ο Γιώργος Νταλάρας!

Το τραγούδι γράφτηκε από τον Αργύρη Μπακιρτζή το 1981 και γνώρισε τεράστια επιτυχία μετά την ηχογράφησή του στο Αττικόν, στη συνεργασία Γιώργου Νταλάρα – Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Πρόσφατα ακούσαμε να το τραγουδάει σε συναυλίες του και ο αγαπημένος Γιάννης Χαρούλης.

Ο τραγουδοποιός, σε συνέντευξή του, αναφέρει: “Το πάρκο δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Καβάλας, που κοντά του ήταν το «Μικρό Καφέ», όπου σύχναζε αυτή, και η «Μυροβόλος Άνοιξις» στην παραλία, όπου σύχναζα εγώ. Εκεί τραγούδησα αμέσως μόλις τα ’γραψα, τα τραγούδια που αναφέρονται στη Μυροβόλο. Το «Μικρό Καφέ» ήταν κάπως πιο κυριλέ μαγαζί.”

Τώρα μπορείτε κι εσείς να παίξετε το αγαπημένο αυτό τραγούδι στο πιάνο, το αρμόνιο και την κιθάρα σας, αποκτώντας το με έκπτωση 50%! Προτείνεται και για αρχάριους μουσικούς, καθώς δεν περιέχει δυσκολίες στο παίξιμό του.

Απλά κάντε κλικ εδώ (link: https://www.partitoura.gr/syxnazeis-sto-mikro-kafe.html) και προσθέστε το στο καλάθι σας. Δεν απαιτείται κανένα κουπόνι. Η έκπτωση ισχύει μέχρι την επόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου.