Νέα e-books για σαξόφωνο και κιθάρα!

Στο Partitoura.gr μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα τρία νέα e-books για κιθάρα και σαξόφωνο!

12 μελωδίες για σαξόφωνο

Το ηλεκτρονικό βιβλίο περιλαμβάνει 12 μελωδίες για σαξόφωνο, για πιο προχωρημένους μαθητές σε επίπεδο σπουδών, Grade 3-5. Οι μελωδίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βοηθούν το διδασκόμενο να αναπτύξει την εκφραστικότητά του.

Το e-book περιλαμβάνει προαιρετικά mp3, για τενόρο και άλτο σαξόφωνο καθώς και play along. Οι συνθέσεις του play along συνοδεύονται από μικρή μπάντα και όχι μόνο από ένα πιάνο, για την καλύτερη ακρόασή τους. Έτσι λοιπόν ο εκτελεστής έχει ένα ολοκληρωμένο μουσικό σύνολο να τον πλαισιώνει σε κάθε κομμάτι που παίζει, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό ηχητικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Guitar Technique Workout Book

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο ηλεκτρονικό βιβλίο με 43 ασκήσεις, ιδανικό για κιθαρίστες. Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν την τεχνική τους, να βελτιώσουν το χρόνο και το ρυθμό τους. Μέσα από το βιβλίο δίνεται στους μαθητές η δυνατότητα να δημιουργήσουν δικές τους ασκήσεις και να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις δεξιότητές τους.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

13 μελωδίες για σαξόφωνο

Το ηλεκτρονικό βιβλίο αποτελεί το ΄Β Μέρος του βιβλίου 12 μελωδίες για σαξόφωνο. Περιλαμβάνει 13 μελωδίες για σαξόφωνο, για πιο προχωρημένους μαθητές σε επίπεδο σπουδών, Grade 3-5. Οι μελωδίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βοηθούν το διδασκόμενο να αναπτύξει την εκφραστικότητά του.

Το e-book περιλαμβάνει προαιρετικά mp3, για τενόρο και άλτο σαξόφωνο καθώς και play along. Οι συνθέσεις του play along συνοδεύονται από μικρή μπάντα και όχι μόνο από ένα πιάνο, για την καλύτερη ακρόασή τους. Έτσι λοιπόν ο εκτελεστής έχει ένα ολοκληρωμένο μουσικό σύνολο να τον πλαισιώνει σε κάθε κομμάτι που παίζει, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό ηχητικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες